Smotra amaterskih pjevačkih zborova uz Dan grada

VRIJEME TRAJANJA DOGAĐANJA: 02.12.- 03.12.2016.

ORGANIZATORI: Turistička zajednica grada Osijeka

 

KRATAK OPIS:

“Advent u Osijeku ove godine održat će se treći put te se polako stvara tradicija održavanja te božićne manifestacije u najvećem gradu na istoku Hrvatske. Osječki adventski program obuhvaća više događanja, a to su, primjerice, Advent u Tvrđi, Božićna bajka u osječkom tramvaju i Festival vina WineOs pa tako i Smotru amaterskih pjevačkih zborova. “(http://www.putovnica.net/dogadanja/advent-bozicni-sajam-osijek )

“Povodom Dana grada Osijeka i početka Adventa u Tvrđi, TZ grada Osijeka organizira smotru amaterskih pjevačkih zborova osnovnih i srednjih škola na sam Dan grada Osijeka, 02.12.2016. godine, i 3.12.2016. od 11 sati za zborove dječjih vrtića, kulturno-umjetnička društva, crkvene zborove i druge vokalne skupine, sve na osječkom Trgu Slobode.

Po uzoru na mnoge europske gradove želimo izvesti pjevačke zborove na javne prostore, pružiti im priliku da se predstave a građanima i gostima uživanje u izvedbi i druženju. “(http://sib.rtl.hr/dogadjanja/icalrepeat.detail/2016/12/02/12991/trg-slobode-smotra-amaterskih-pjevackih-zborova-i-vokalnih-skupina.html)

 

Poveznice na događaj:

adventosijek.hr TZ grada Osijeka Putovnica.net

 

smotra-zborova-plakat-slika

Izvor: http://www.tzosijek.hr/smotra-amaterskih-pjevackih-zborova-uz-dan-grada-02-0312-732 (14.11.2016.)


Pratite nas i na Facebooku