“Novogodišnja večera na Sjevernom Polu”

VRIJEME TRAJANJE DOGAĐANJA: 18.12., 27.12., 29.12. 2016.

ORGANIZATORI: Turistička zajednica grada Osijeka

 

KRATAK OPIS:

“Advent u Tvrđi najveća je predbožićna manifestacija u Slavoniji i Baranji. U bajkovitoj povijesnoj jezgri Osijeka smjestio se najromantičniji božićni sajam u Hrvatskoj. Šuma borova i pažljivo ukrašene kućice, peći koje gore i griju posjetitelje, samo su mali spomen tisuća detalja kojima ova autentična priča već treću godinu očarava svoje goste i privlači tisuće posjetitelja iz zemlje i inozemstva. Svakodnevni programi, koncerti, nagrade i neodoljiva gastronomija, baza su svakodnevne ponude Adventa u Tvrđi, a uz nju od ove godine, Tvrđu krase i barokni ringišpili i karuseli te prvi Međunarodni festival božićnih drvaca – natjecanje aranžera i cvjećara za najljepšu jelku. U našem Božićnom bazaru možete obaviti i svoj blagdanski šoping i time razveseliti obitelj i prijatelje rukotvorinama i domaćim delicijama ispod bora. Secret garden skriveno je mjesto gdje ćete se zagubiti u slikovitim stazama i prisjetiti se onog najvažnije – vrijednosti Božića.” (http://www.tzosijek.hr/advent-u-osijeku-2016-729 )

„Novogodišnja večera na Sjevernom Polu“  dio je bogatog programa ovogodišnjeg Adventa u Tvrđi.
Kao i svaka od aktivnosti koje su dio programa, tako i ova manifestacija, imaju nešto po čemu su posebne i nešto zbog čega vrijedi doći biti dio toga.

“Novogodišnja večera na Sjevernom Polu”, glazbeno – plesna predstava uz sudjelovanje pjevača HNK u Osijeku i plesača Plesnog studia Shine te članova društva Naša Djeca Osijek. (http://www.tzosijek.hr/stranica.php?id=729)

 

Poveznice na događaj:

Službena stranica TZ grada Osijeka grad Osijek

 

advent-osijek-2-1-1024x683

Izvor: http://hotspots.net.hr/2016/11/advent-u-osijeku-2016/ (1.12.2016.)

 


Pratite nas i na Facebooku