KREATIVNA RIZNICA: PREDAVANJE “KREATIVNI MARKETING”

KREATIVNA RIZNICA: PREDAVANJE “KREATIVNI MARKETING”

slika kreat mark

OBJAVLJENO: 14.04.2016.
IZVOR Redakcija 031

U sklopu Kreativne riznice‘ – popularizacijskog simpozija kulturne i kreativne industrije Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Savjet mladih Osječko-baranjske županije održati će predavanje na temu #Kreativni marketing. Dana20. travnja 2016.s početkom u 13.15 sati na Ekonomskom fakultetu, dv. 14., održati će se predavanje na temu ‘#Kreativni marketing’

Prateći trendove koje tržište nameće u odlučivanju mlade populacije na daljnje usavršavanje, sve se više stavlja naglasak na IT industriju koja je usko povezana s marketinškim vještinama i kreativnim stvaralaštvom.

Kreativnim marketingom, kao dijelom Kreativne riznice omogućiti će se neformalnijim pristupom kreativno-marketinškom stvaralaštvu u objedinjavanju stručnog predavanja, kreativnog pristupa te javne rasprave, što su ujedno osnovna tri tematska područja Kreativne riznice. Zanimljivim predstavljanjem kreativnih marketinških mogućnosti u polju promocije dat će se dionicima mogućnost razvijanja vlastitih kreativnih sposobnosti.

Predavanje će održatiVedrana Sabljo, članica Savjeta mladih Osječko-baranjske županije, ujedno i predsjednica Studentske udruge Bookmark. Savjet mladih poziva sve zainteresirane da se priključe predavanju.

Prijave se mogu izvršiti na:eventbrite.com/e/kreativni-marketing-tickets-24530002899

Članak u cijelosti možete pogledati OVDJE.


Pratite nas i na Facebooku