In Da Sofa (Summer Night Edition)

VRIJEME TRAJANJA DOGAĐANJA : lipanj 2017.

ORGANIZATORI: Kreativna agencija Adverta Osijek

 

KRATAK OPIS:

“U sklopu Osječke ljetne noći, u Sakuntala parku održava se događaj pod nazivom „ In Da Sofa“  gdje je dobar provod zagarantiran uz  niz funk, soul i jazz live koncerata i vrhunskih party-ja poznatih DJ-a na terasi restorana Iktus.

„In da sofa, Osječka ljetna noć “plavog mjeseca” u Sakuntala parku, osvijetlila je obraz gradu i pokazala ga u onom modernom, kulturnom, urbanom i opuštenom izdanju u kakvom Osijek i zaslužuje biti prikazan. Stotine osječana izašlo je protegnuti noge koje su rasplesali Umbo i Kemal P., rashladili su se i nagradili svoje nepce ukusnim vrhunskim vinima vinarije Siber, guštali su u koktelima, pivu, sokovima i ostaloj ugostiteljskoj ponudi Barcelona puba.

Agencija Adverta je još jednom pokazala da kvalitetna ideja i čvrsta želja mogu realizirati sve, pa i one najzahtjevnije projekte.

Oživljen je jedan od, bez lažne skromnosti, najljepših malih srednjoeuropskih parkova i ta živost od njega je učinila vrhunski bar na otvorenom koji je u trenucima bio zona opuštanja i izležavanja, a u drugim plesni podij s pokretima kakvi se nisu viđali ni u Groznici subotnje večeri.  Volimo Osijek i Osijek kroz svoju arhitekturu i energiju, koju njegovi sugrađani posjeduju, vraća ljubav natrag.
Imamo volju, snagu i želju, puno pozitivne energije, ljubavi i entuzijazma, imamo preduvjete da brendiramo „In da sofu“  kao osječki lounge urbani specijal koji je otvoren za sve generacije, sve ljude koji žele pozitivu, vole svoj grad i žele zajedno s nama graditi priču koja može trajati godinama.

In da sofa planira još dosta aktivnosti, planira pokrenuti tvornicu koja će prikupljati sve negativnosti i kroz svoje sunčane i pozitivne filtere izvoziti samo ljubav koju će dijeliti svima. U trenucima kada je svaki dan neka prekretnica, neka Sofa bude razlog i motivacija za daljnu borbu, neka bude neki cilj koji se može interpretirati na stotine načina, na cijelo društvo, jer ako se svemu posvetimo na način da od toga želimo pozitivu i ljubav, pozitiva i ljubav će na kraju i pobijediti. “(https://web.facebook.com/pg/adverta.io/photos/?tab=album&album_id=1010817185604838 )

 

Poveznice na događaj:

Kreativna agencija Adverta Facebook stranica Osijek news portal

 

2016_06_20_in_da_sofa_490

Izvor: http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=62988 (02.12.2016.)

 


Pratite nas i na Facebooku