Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti: Seminar “Roditelji zajedno”

VRIJEME TRAJANJA DOGAĐANJA:  21.11.-22.11.2016.

ORGANIZATORI: Udruga Iskra

 

KRATAK OPIS:

“Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti organizira seminar: „ Roditelji zajedno“,  a provode ga udruga ISKRA waldorfska inicijativa u partnerstvu s PRONI centrom za socijalno podučavanje i u suradnji s osječkim Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti te Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek.

U sklopu međunarodnog dana djeteta, jedan ovakav seminar ima za cilj educirati buduće roditelje, motivirati i ukazati istim tim roditeljima  koliko je odgoj važan za rast i razvoj djeteta. Važno je da roditelj zna razumjeti svoje dijete, ali i svijet oko sebe. Cilj je da roditelji budu sretni kako bi im djeca mogla biti sretna. Seminar se provodi unutar istoimenog projekta kojeg provodi udruga ISKRA waldorfska inicijativa u partnerstvu s PRONI centrom za socijalno podučavanje. Cilj projekta je podizanje odgojnih i roditeljskih kompetencija polaznika te umrežavanje roditelja pod nazivnikom roditeljstva.

Spomenuti seminar vodit će svjetski poznat pedagog Godi Keller, voditelj je međunarodne škole za roditelje. Osim toga je i učitelj i pisac , a bio je i predavač na fakultetu u Oslu. Predan je radu s mladima, pogotovo onih koji su odustali ili žele odustati od svog obrazovanja, a danas konkretno radi kao predavač i stručni suradnik.”

(http://sib.rtl.hr/dogadjanja/icalrepeat.detail/2016/11/21/12898/iskra-waldorfska-inicijativa-seminar-roditelji-zajedno.html )

 

Poveznice na događaj:

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Glas Slavonije TZ grada Osijeka

 


Pratite nas i na Facebooku